Voice Dialogue en Voicedrama in groepen en trainingen

Lex Mulder en Berry Collewijn

We hebben technieken ontwikkeld om met de theorie van Voice Dialogue te werken in groepen en trainingen. Zowel met het klassieke Voice Dialogue als met Voicedrama, een synthese van Psychodrama en Voice Dialogue. Deze methode is begin jaren negentig door Lex Mulder en Berry Collewijn ontwikkeld om trainingen op een speelse manier te verlevendigen met spel en Voice Dialogue. In Voicedrama worden de stemmen die een rol spelen bij de door jou ingebrachte vraag, gespeeld door andere groepsleden. Je krijgt de gelegenheid om als het ware door je eigen binnenwereld te bewegen.

IJsberenVoicedrama is een dynamische aanpak voor het vergroten van inzicht in de achtergronden van ineffectief gedrag en het letterlijk eigen maken van nieuw effectief gedrag.

Wil je als trainer, coach, acteur of regisseur Voicedrama toepassen in je werk?

Open opleiding

Voor open trainingen verwijzen we je naar:

Op aanvraag

Het is mogelijk op aanvraag één, twee of meerdaagse workshops te organiseren op het gebied van Voice Dialogue, Dramatechnieken, Voicedrama of ‘Spelen met psychologische modellen’. De inhoud van de workshops laten we altijd aansluiten bij de wensen en behoeften van de deelnemers. Omdat het meestal vrij korte bijeenkomsten zijn, zijn de doelstellingen bescheiden:

Voor meer informatie, mail naar info@berrycollewijn.nl of lexmulder@planet.nl

Terug naar boven